Rövid cégbemutató
Száraztészta gyártással cégünk 28 éve foglalkozik.
Az új gyárat 2008 évben építettük fel, amelyben egy elkülönített friss tojás feldolgozó részlegünk van és kettő gyártó részleg teljesen automatizált tészta valamint grízgombóc gyártóvonallal.
Mind két gyártórészleg kész termékei a csomagoló üzemrészben kerülnek kiszerelésre modern gépekkel.
Itt érdemes említeni, hogy a csomagolás fedi minden vevői igényt, a legkisebb, éttermi egyadagos kiszereléstől a nagy zsákos kiszerelésig.
Fő profilunk a tojástartalmú tészták gyártása és a grízgaluska levesbetét. A tésztafélék napi kapacitása: 4-5 tonna késztermék, még a levesbetétek 1000-1500kg. Jelenleg a szárítóegység bővítése van folyamatban, amely lehetővé teszi majd a napi 12 t száraztészta gyártását.
A friss tojás feldolgozó részleg teljesen automatizált, és mindig csak annyi friss tojás kerül törésre, amit az 1-2 napi gyártással elhasználunk.
A hazai piacon szállítunk nagy konyháknak, éttermeknek és élelmiszer gyártóknak. A külföldi piacon is jelen vagyunk elsősorban az élelmiszer gyártóknál, de a vevői kört szeretnénk kibővíteni mind a bolti értékesítőkkel mind a nagyfelhasználókkal.
A termékeink minősége kiváló, hiszen magyar lisztből és friss magyar tojás felhasználásával készülnek.
A fentiek elismeréséül említsük a cégünk kitüntetései közül a legutolsót, amelyet a cég tulajdonosa, Józsa Béla úr 2013. szeptember hónapban vett át Gödöllőn: „2013. év vállalkozója kitüntetés”
Tóth Zoltán, értékesítési képviselő, valamint
a Balkán régió kizárólagos képviselője
mob: +36 30 8699805
fax: +36 62 434525
mail: dumplings.hu@gmail.com
Szíves figyelmébe ajánljuk saját gyártású minőségi száraz grízgaluska levesbetéteket gazdag szín, forma és íz választékban.
Gyártunk natúr grízgaluskát (csak búzadara és friss tyúktojás) és ízesített változatban is: zöldséges (gombás, zöld leveles zöldségekkel, vegyes gyökér zöldségekkel, stb) valamint húsos és májas gombócokat is.
Szeretnénk hangsúlyozni, hogy minden alapanyag kizárólag természetes, nem használunk mesterséges színezéket, aromát sem tartósítószert. A grízgaluskák is friss hazai tyúktojással készülnek, ezért nincsen tartósítószer sem a tojáslében sem a késztermékben.
A tulajdonos nagy tapasztalata alapján készült termék megbízható minőségi, főzés előtt és főzés után is kivalló állóképességgel bír. A grízgombócaink, formától és mérettől függetlenül, 4 perc főzés után és további 4 perc pihentetés után egyforma puhák lesznek, nem veszítik el a színüket és nem esnek szét még hosszas idő után sem.
A grízgombócok gyártási technológiája biztosítja egyrészt a mikrobiológiailag steril árut valamint a minimum 1 év minőség megőrzési és felhasználási időt.